Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

6 απλές καθημερινές συνήθειες θα μας βοηθήσουν να χάσουμε τα περιττά κιλά, αλλά κυρίως να μην παχύνουμε

ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ



Για όσους θέλουν να προχωρήσουν στην απώλεια βάρους, οι γρήγορες αλλαγές δεν είναι πάντα και ωφέλιμες!
6 απλές καθημερινές συνήθειες θα μας βοηθήσουν να χάσουμε τα περιττά κιλά και κυρίως να μην παχύνουμε. Ας τις δοκιμάσουμε:
·        Καλό είναι να αποφεύγουμε τη κατανάλωση χυμών και αναψυκτικών με ζάχαρη. Οι φυσικοί χυμοί είναι η καλύτερη επιλογή καθώς και η άφθονη κατανάλωση νερού.
·        Η άσκηση επιταχύνει το αδυνάτισμα και για αυτό μπορείτε να βρείτε μια δραστηριότητα που να ενεργοποιεί το σώμα και παράλληλαμας φτιάχνει τη διάθεση. Για παράδειγμα περπατήστε 30 λεπτά την ημέρα και κάντετη διαφορά.
·        Η αποφυγή γευμάτων είναι κακή επιλογή. Πρώτον προκαλεί ανωμαλίες στα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, δεύτερον ο οργανισμός καίει μυϊκό ιστό και όχι λιπαρά για ενέργεια και τρίτον ο οργανισμός έχει το δικό του τροφικό ρολόι που ρυθμίζει το μεταβολισμό και πέφτει σε αδράνεια. 
Αντικαταστήστε κάποιο γεύμα με ένα πρωτεϊνούχο σνακ, για παράδειγμα φάτε έναβραστό αυγό, μια χούφτα ξηρούς καρπούς (χωρίς αλάτι), 100 γραμμάρια άπαχο κρέας ή τυρί. Συνοδεύεστε με λαχανικά ή φρούτα και μειώστε τη πρόσληψη υδατανθράκων κυρίως τις βραδινές ώρες. Αντικαταστήστε το βούτυρο με ελαιόλαδο ή λαδί καρύδας που έχει λιγότερες από τις μισές θερμίδες.
·        Προτιμήστε μαύρη σοκολάτα από γάλακτος και μη στερείτετον οργανισμό σας από τροφές που επιθυμείτε, απλώς μειώστε τις ποσότητες.
·        Προσθέστε chili στα φαγητά σας, καθώς η καψαϊκίνη στο chili μειώνει την όρεξη και βοηθά την ενίσχυση του μεταβολισμού.
·        Τέλος, υπάρχουν και σκευάσματα όπως το CLA που ενισχύεται η δράση του όταν συνδυαστεί με φυσική  άσκησης , προϊόντα λιποτροπικά που περιέχουνχολίνη και L-μεθειωνίνη, όπως το πράσινο τσάι που μπορούν να βοηθήσουν στοαδυνάτισμα.

Καλή Επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου