Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Υαλουρονικό οξύ. Πολύτιμο και πολυδύναμο.

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ένωση που παράγεται από το σώμα συμμετέχοντας σε τρείς κυρίως λειτουργίες:
  • διατηρεί το σώμα ενυδατωμένο
  • προστατεύει τους χόνδρους των αρθρώσεων και
  • φροντίζει για την ομαλή ανανέωση των κυττάρων.


Η αλήθεια είναι ότι το 50% του υαλουρονικού οξέος του σώματος, βρίσκεται στο δέρμα και μαζί με το κολλαγόνο συνεργάζονται στη διατήρηση των δομών του δέρματος. Ουσιαστικά, το υαλουρονικό οξύ θρέφει το κολλαγόνο το οποίο στην συνέχεια εκτελεί τις λειτουργίες του έχοντας εξαιρετική ελαστικότητα και αντοχή. Τα νεανικά δέρματα τα οποία έχουν υψηλή περιεκτικότητα υαλουρονικού οξέος είναι σφριγηλά, ελαστικά, λαμπερά και χωρίς ρυτίδες.

Με την πάροδο του χρόνου, η ποσότητα υαλουρονικού οξέος στο σώμα μειώνεται και τα συνθετικά παρασκευάσματα του που δημιουργούνται σε ειδικά εργαστήρια αναλαμβάνουν να συνεχίσουν τη δράση του.

Με τις ανάλογες θεραπείες αποκαθίσταται το πρόβλημα, γεμίζουν οι ρυτίδες και το πρόσωπο γίνεται ορατά πιο νεανικό.
Την εφαρμογή αυτή του υαλουρονικού την κάνει ο δερματολόγος ή ο καθ'όλα αρμόδιος πλαστικός χειρουργός , χρησιμοποιώντας ειδική σύριγγα με το υαλουρονικό για την έκχυση του στο δέρμα.
Για όσα άτομα φοβούνται να μπουν σε αυτή τη διαδικασία, έχουν έρθει στο εμπόριο θεραπείες υαλουρονικού με χρήση επιδερμική.

Το υαλουρονικό οξύ σε ενέσιμη μορφή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να «γεμίσουν» οι ρυτίδες και να ξαναβρούν τα χείλη το φυσικό, φουσκωτό σχήμα τους.

Τέλος είναι απόλυτα ασφαλή η χρήση του , χωρίς παρενέργειες.  

Στο φαρμακείο μας μπορείτε να γνωρίσετε το νέο προϊόν Fillerina® είναι η πρώτη γενιά αγωγής γεμίσματος των ρυτίδων και αύξησης του όγκου στα ζυγωματικά και τα χείλη που χρησιμοποιείται ως καλλυντική θεραπεία στο σπίτι.Τώρα σε έκπτωση 10%.


Με εκτίμηση
Λίνα Σταυρίδου
Αισθητικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου